Znamená pustit se známých forem, vydat se do krajiny měkkých stínů, jemně, přívětivě našlapovat krok za krokem. Ohýbat své tělo z gumy, vtékat po milimetrech do každého příštího tvaru. Uvolnit napětí mezi buňkami a nechat skládat pohyb za pohybem. Použít gravitaci Země, nechat se jí přitáhnout a být jako kapka stékající dolů po kameni. Odlupovat se nahoře a přilnout dole. Věřit, že jsem právě teď ve správném místě. Být v přítomnosti a důvěřovat, že každý další krok je krokem klidu srdce a že touha se projeví.

Flow je ohebné jako kandovaný bonbón, natahuje se a dělá prazvláštní tvary. Mění se jako medúza. Umí se spojit se Zemí, přilnout k ní a vycítit její tep. Flow nás objímá harmonií, přijetím, pocitem lehkosti a volnosti. Spojuje, laská a vydává sebe všanc. Spočívá a nelpí.

Ozubená kolečka našich kloubů se precizně otáčí do dalšího tvaru a váha těla tomu dodává energii, vše je oblé a monotónní. Odstředivá síla vykresluje kruhy našich rukou a nohou v prostoru. Rotujeme v rytmu univerza. Víříme dál a dál.

Flow vytéká vysoko v horách a plyne všemi směry přirozeně dolů krajinou, rozlije se po louce, obkrouží starý kámen, vteče do jámy, nese sebou vše co potká, objevuje a zaplňuje celý prostor kolem sebe. Nenaléhá, vstupuje do nových míst a nachází jejich vnitřní krásu. Tam, úplně dole, vtéká do rozlehlého moře přítomnosti a mizí.

Ztrácím se, přestávám lpět na definici sebe sama a rozpouštím se do oceánu Bytí, záře Hvězd a nekonečného prostoru Lásky. Splývám v Jednotě.